Spring naar inhoud

Over de FietsenmakerIJ

De klanten die ik wil aantrekken zijn mensen die een betaalbare onderhoudsmonteur voor hun fiets zoeken. Ook als die fiets uit de garantie is of als het onderhoudscontract is vervallen.  Repareren en aanpassen van fietsen, elektrische fietsen en andere vervoersmiddelen is mijn hoofddoel. Op de tweede plaats komt de verkoop van onderdelen en tweedehands fietsen.

Mijn doel is om het ambacht van fietsenmaker weer de uitstraling te geven van ‘het fietsenmakertje om de hoek’.

Mijn kernwaarden zijn klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid.

De doelgroep, “Fietsend Nederland”, is veranderd en voortdurend in beweging. Ik zie mezelf als zelfstandig ondernemer met oog voor die veranderingen. Ik wil meebewegen in de vraag van de consument die dat met zich meebrengt. Mensen hebben minder te besteden en worden kieskeuriger.

De aanschaf van nieuwe fietsen vindt nu deels plaats via internet. Ik wil mij ook richten op deze consument aangezien de fietsen nog altijd moeten worden afgesteld en onderhouden. Bovendien heeft elke fiets wel eens een reparaties nodig.  Het behouden van klanten hoop ik te bewerkstelligen door het leveren van vakmanschap en transparantie ten aanzien van de prijs die ik daarvoor vraag.

Het concept van mijn winkel gaat uit van een ouderwets Brabants winkeltje met reparatiewerkplaats van de kleine zelfstandige ambachtsman.

De voorkamerwinkel straalt mijn passie voor de fiets en het ambacht uit. Komt u langs?